↑ «شهرزاد حسن فتحی نخستین سریال ترانه علیدوستی»

↑ «وبلاگ ترانه علیدوستی به دستور کمیته دولتی فیلترینگ، مسدود شد». تفریق از ۸ شهریور ۱۴۰۲ به صورت آنلاین در پلتفرمهای فیلیمو و نماوا اکران شد. دریافتشده در ۲۷ اکتبر ۲۰۱۴. ایسنا. دریافتشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱. ↑ «ترانه علیدوستی با سریال شهرزاد دیده میشود اما نه در شبکههای سیما! در شب عروسی قباد که مست است بر سر سفرهٔ عقد و در حالی که تور را از چهرهٔ شهرزاد کنار میزند، عاشق شهرزاد میشود و لبخند رضایتی میزند از اینکه بزرگآقا همسری خوب برایش در نظر گرفته؛ شهرزاد نیز حالت استرس و ترس و نگرانی دارد و در شب عروسی، بهتنهایی به خانهٔ مشترکش با قباد میرود به دلیل اینکه بزرگآقا از قباد میخواهد که در شب عروسیاش با شهرزاد در انجام مأموریت انتقام از قاتلان همسر و پسران بزرگآقا، او را یاری کنند. بزرگآقا فردای عروسی دخترش شیرین را نزد عمههایش در کرمان میفرستد تا قباد راحت بتواند با شهرزاد رابطه برقرار کند. پس از توزیع قسمت آخر، حسن فتحی با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرام خود ضمن تشکر از بینندگان و عوامل، به شفاف سازی در خصوص حاشیههای سریال پرداخت و همچنین برای ساخت فصل چهارم سریال با حضور شخصیتهای شهرزاد، فرهاد و قباد ابراز امیدواری کرد.


انجام فشارهای فشاری طاقت‌فرسا به اندازه‌ی کافی کافی است - این است حتی سخت‌تر انجام ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی در شهرزاد ساخته حسن فتحی نخستین سریال خود را تجربه کرد. سایت سلام سینما. بایگانیشده از اصلی در ۲۷ مارس ۲۰۱۶. ↑ سایت سلام سینما. سلام سینما (به انگلیسی). ↑ «مستند سمفونی حمید به کارگردانی جعفر صادقی». راز دشت تاران فیلمی به کارگردانی محمد لطفعلی، هاتف علیمردانی و نویسندگی هاتف علیمردانی،محمد لطفعلی محصول سال ۱۳۸۸ است. مینا که زمانی دانشجوی مرتضی بوده، پس از ده سال زندگی مشترک با وی، تصمیم میگیرد از او جدا شود و برای ادامه تحصیل به کانادا برود، اما مرتضی که از این تصمیم ناخرسند است، تمام تلاش خود را معطوف منصرف کردن او از تصمیمش میکند، تا اینکه روزی متوجه میشود مینا موضوع طلاقشان را با عزیز، مادر بیمار مرتضی، در میان گذاشتهاست. ساناز (ترانه علیدوستی) به همراه همسرش رامتین (پیمان قاسم خانی) برای مرمت منزل خاله خود محدثه (هنگامه قاضیانی) چند روزی مهمان آنها هستند. در ابتدا قرار بود که نام این سریال روزی روزگاری عاشقی باشد اما نام آن به شهرزاد تغییر یافت. ایمنا. ۲۰۲۰-۰۹-۱۹. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۷-۱۱. ایمنا. ۱۲ آوریل ۲۰۲۱. این صفحه آخرینبار در ۲۴ مهٔ ۲۰۲۱ ساعت ۱۹:۰۷ ویرایش شده است. رادیو فردا. دریافتشده در ۸ ژوئیه ۲۰۲۲. رادیو فردا. ۱۰ نوامبر ۲۰۲۲. رادیو فردا. ۲ ژانویه ۲۰۲۳.


بایگانیشده از اصلی در ۲۲ فوریه ۲۰۱۷.

دریافتشده در ۸ ژانویه ۲۰۲۳. دریافتشده در ۲ ژانویه ۲۰۲۳. در مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا در سال ۱۳۶۳ دو بار در دو دیدار رفت و برگشت موفق به بازکردن دروازه تیم سوریه شد. در همین سفره کلکلی میان دو هوو پیش میآید که ناگهان حال شهرزاد بد میشود و او را به بیمارستان میبرند. ↑ «معرفی 10 مستند متفاوت در جشنواره سینماحقیقت». ↑ «معرفی انیمیشن «جمشید و خورشید»، عکسهای انیمیشن، پوستر، حواشی و آنونس». »، عکسهای فیلم، پشت صحنه و حواشی». ↑ «تماس تلفنی کوتاه ترانه علیدوستی یک روز پس از بازداشت؛ تجمع سینماگران پشت در زندان و واکنشهای جهانی». الودکتر. بایگانیشده از اصلی در ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷. بایگانیشده از اصلی در ۲۲ فوریه ۲۰۱۷. دریافتشده در ۱۸ ژوئن ۲۰۱۹. BBC News فارسی. دریافتشده در ۲۰۲۴-۰۴-۲۱. «ترانه علیدوستی در حمایت از اعتراضات مردمی، تصویر بیحجاب خود را منتشر کرد». ↑ «ترانه به مراسم اسکار نمیرود». جشنواره فیلم هانوی ویتنام ۲۰۱۲ ترانه علیدوستی بازیگر ایرانی به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران به دومین جشنواره «هانوی» ویتنام میرود. این یک مقالهٔ خرد فیلم ایرانی است. این سریال همزمان در کشور آلمان و آمریکا نیز نمایش داده میشود و به همین مناسبت در روز ۲۰ مهرماه مراسم فرش قرمز با حضور بازیگران و دستاندرکاران این سریال در شهر کلن آلمان برگزار شد.

ترانه علیدوستی

 A rt icle w᠎as gen er ated with G᠎SA C onte nt  Gen erat​or Dem oversion .


در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۰ دسامبر ۲۰۲۰. دریافتشده در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۲. این سریال در ۲۲ مهر ۱۳۹۴ به شبکه نمایش خانگی آمد. جشن سریال شهرزاد در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد، بلیت این جشن در مدت ۴۵ دقیقه اینترنتی فروخته شد، این جشن با حضور عوامل، بازیگران و مردم برگزار شد و از این سریال تقدیر به عمل آمد. ایران آنلاین. ۹ بهمن ۱۳۹۵. فیلم مستند سمفونی حمید به کارگردانی جعفر صادقی دربارهٔ زندگی حمید علیدوستی ساخته شدهاست که در جشنواره بینالمللی میلان عنوان بهترین مستند را کسب کرد و در سینماهای ایران از اسفند ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱ اکران شد. این فیلم محصول سال ۱۳۸۰ و برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی (رسول صدر عاملی) و بهترین فیلمنامه (کامبوزیا پرتوی) و بهترین بازیگر نقش اول زن (ترانه علیدوستی) از بیستمین جشنواره فیلم فجر است. این مستند با حضور افرادی همچون ترانه علیدوستی، پیمان معادی، عادل فردوسیپور، پژمان ترانه علیدوستی ترور جمشیدی، علی پروین و چندین چهره سرشناس دیگر در مدت ۳ سال تولید شد. صدای گزارشگر در این نمایش، صدای عادل فردوسی پور بود. علی نصیریان، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی و پریناز ایزدیار بازیگران نقشهای اصلی این مجموعه هستند. ↑ «بازداشت محمد رسولاف و مصطفی آل احمد، سینماگران امضاکننده بیانیه «بیانیه تفنگت را زمین بگذار»». Data was gen erat ed with G SA C on tent Gen erator Dem᠎oversi on .



توجه-گرفتن روش‌ها به ترانه علیدوستی

هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با این سایت وب سایت خود باشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *